CoachAgility

Arbetslivscoaching - chefer - medarbetare - team

"What helps people helps business" Leo Burnett

Om Dig

Vår syn på Dig kära klient är att du är en hjälte eller hjältinna - kanske t.o.m. en superhjälte. Du anlitar en coach för att du för tillfället förlorat kompassen, kanske fastnat med din (super)hjältemantel i en dörrpost eller sitter fast i en för trång kostym. 

Kanske tillhör du dem som behöver litet tid att förstå att du är en hjälte eller så behöver du bara få bekräftat det du alltid vetat: att du faktiskt är en och att du är löjlig som i tid och otid förminskar dig själv (!) Och när du är med på noterna, och har greppat vem du är, så är det din tid att gå ut och göra stordåd. Här hejar coachen på, för båda två vet ju att du kan och kan så mycket mer.

Så - om du längtar efter att använda din potential fullt ut ska du höra av dig till oss. Även superhjältar kan behöva någon att bolla med för att komma upp på banan igen.  

CoachAgility coachar och utbildar med syfte att inspirera, motivera och stödja ledare och medarbetare att hitta nya förhållningssätt som leder till insikt, energi och aktivitet.

Har du som chef tid att coacha dina medarbetare? Vi tycker inte att man ska vänta med att jobba med coacher i ett företag tills ett problem uppstår. Tvärtom. En coach kan hjälpa till att identifiera problem innan de uppstår, och vända "misslyckande" till lärande och framgång. En coach kan hjälpa till att skapa ett aktivt medarbetarskap från början som motsvarar dagens krav på effektivt utnyttjande av humankapital. 

Vi kan bistå både med coaching av medarbetare - se upplägg (pdf) och med utbildning i coachande ledarskap - se upplägg (pdf).

Till sist

Vi vet att vi är konkurrensutsatta och att du kan någon annanstans om det inte passar. Vi vet att vi är beroende av ditt förtroende för att det ska bli någon affär. Och hur vinner vi ditt förtroende? Knappast genom att rabbla hur förträffliga vi är och att vårt team av coacher/konsulter har mångårig erfarenhet av att att arbeta med stora som små organisatio-ner, kommuner och myndigheter med coaching, konflikthantering och kommunikationsträning, etcetera, även om det råkar vara sant. Nej, vi vet att vi måste vara rätt för Dig/er och att vi måste hjälpa Dig/er att uppfylla era högt ställda förväntningar. Och för att få behålla en kundrelation med Dig/er över tid vet vi att vi måste leverera något extra, som inte alla gör. Därför vill vi gärna veta vad som vore något alldeles extra för Dig/Er. 

Skicka iväg en förfrågan nedan så ska vi svara på om och hur vi kan hjälpa till.

Exempel på frågor vi fått och kunnat hjälpa till med är :

-Jag är helt sönderstressad. Hur kan ni hjälpa?

-Kan ni hjälpa vår VD att få en bättre Personal Impact utomlands?

-Kan ni få mig att bli tydligare som ledare?

-Kan ni hjälpa oss att få en mer coachande kultur?

-Kan ni hjälpa oss att få fler kunder/uppdrag?

-Kan ni hjälpa mig att våga säga upp mig och starta eget?

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tack för att du kontaktade oss! Vi återkommer till dig så snart som möjligt.